De cuppingmassage werkt op de eerste plaats zeer ontspannend en is voor iedereen goed om een betere bloedsomloop te verkrijgen. Daarnaast wordt de massage veel toegepast bij onder meer chronische pijnklachten zoals hoofdpijn, migraine, nek- rug en schouderklachten. Ook wanneer je last hebt van klachten als gevolg van stress en spanningen, kun je kiezen voor deze vorm van massage.

De behandeling:
De cuppingmassage is een combinatie van een drycupping en een onspannings-, klassieke massage. Door middel van deze specifieke massagetechnieken, zorg je dat de spierknopen en stresspunten stevig aangepakt worden en de klachten aanzienlijk verlicht worden. Deze cupping methode is zeer effectief.
Deze cuppingmassage is ook om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken en af te voeren.
De massage wordt uitgevoerd d.m.v. speciale glazen cups. Deze cups worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten, raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen.
Na de massage voel je je mentaal en fysiek een stuk fitter en geheel ontspannen. Voor het beste resultaat is de frequentie van de massage van belang. Het is aan te raden om deze vorm van massage regelmatig te ondergaan.

Menu
error: Content is protected !!