Verwen u lichaam met een van de verschillende bodypackingen, waardoor u zich weer energieker en gezonder voelt.

De behandelmethode:
U krijgt een uitgebreide scrubbehandeling. De dode huidcellen worden verwijderd en het vernieuwingsproces en doorbloeding worden gestimuleerd.
Uw lichaam wordt daarna ingesmeerd met een verzorgende lichaamspacking naar keuze. Met speciale bodyfolie wordt u aangenaam toegedekt om het intrekken te versnellen.
Een packing geeft uw lichaam o.a. weer nieuwe energie en verstevigt de huid.
Als laatst wordt u met een op de huid afgestemde bodylotion ingesmeerd voor het beste resultaat.

Keuze uit onderstaande bodypakkingen:
1. Figuur corrigerende en/of cellulitepacking
Deze packing zorgt voor versteviging en heeft een afslankende werking. Het pakt de cellulite aan en is een goede ondersteuning bij afslanken. De vochtophopingen worden afgevoerd en resultaat zeer snel zichtbaar.
2. Anti-veroudering pakking
U wilt een strakkere huid en beterde huidstructuur. Groene thee versnelt de afvoer van vetten en vocht. Het is bovendien een sterke antioxidant, waardoor de huidveroudering wordt vertraagd. De packing is een genot om te ervaren en werkt preventief tegen huidveroudering.
3. Modderpakking
De modderpacking is een goede behandeling van spier- en gewrichtsproblemen. Het verbetert de stofwisseling en herstelt de vochtbalans van de huidcellen.
4. Chocolade packing
U kunt zich helemaal ontladen van stress en heerlijk ontspannen bij deze packing. Deze professionele lichaamspacking bevat krachtige beschermende anti-oxidanten. Chocolade is rijk aan theobromine, dat een positieve invloed heeft op emoties en een gelukzalig gevoel stimuleert. Chocolade is goed voor lichaam en geest.

Zorg goed voor jezelf

Menu
error: Content is protected !!