Wij zijn 2 moslima’s van Marokkaanse origine. Sinds 2009 hebben wij ons verdiept in de verschillende Islamitische geneeswijzen, welke aanbevolen zijn door de profeet (SAW). Dit waren onder andere de hijama, de kruidentherapie en nog andere methoden zoals roqia shar3ia. Wij zijn opgeleid tot hijamatherapeuten en hebben daarnaast ook andere diverse intensieve cursussen gevolgd om de drie cupping methodes te kunnen toepassen. Wij zijn dan ook ervaren en gekwalificeerde hijamatherapeuten.

Wij staan ook bekend om onze integriteit, professionaliteit, klantvriendelijkheid en werken met de goede intenties. De behandelingen worden altijd secuur en hygiënisch uitgevoerd. Hygiëne en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Tevens volgen wij regelmatig seminars en cursussen om onze kennis op peil te houden. Sinds eind 2012 hebben wij de praktijk in Schiedam (omgeving Rotterdam, regio Zuid-Holland) geopend en hebben wij met de wil van Allah (SWT) vele mensen mogen behandelen met hijama, cupping & overige behandelingen.

Wij houden ons aan de Islamitische voorschriften en daarom zijn de behandelingen ook gescheiden.

Ook broeders kunnen uiteraard bij ons terecht en worden door een broeder die gekwalificeerd is behandeld. Deze broeder heeft jarenlange ervaring op het gebied van cupping.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om (in onze praktijk) een afspraak te maken voor roqia shar3ia. De imam die de roqia shar3ia uitvoert heeft al ruim 20 jaar ervaring op dit gebied.

Het is onze missie om de islamitische geneeswijzen positief te laten ervaren, zodat deze mooie Sunnah niet verloren gaat!

Menu
error: Content is protected !!