BINDWEEFSELMASSAGE
Bindweefselmassage voor het gezicht, buik of benen is een intensieve behandeling. De massage kan als gevoelig worden ervaren. De bindweefselmassage is een massage die gericht is op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie maximaal te verbeteren.

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om een verslapte, doffe, slecht doorbloede, verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Ook is het geschikt om littekenweefsel los te maken.
Tevens is het zeer geschikt na een bevalling (6 weken) en bij Cellulitis waar maar liefst 80% van de vrouwen mee te maken krijgt. Bindweefselmassage in combinatie met cupping kan een groot verschil maken in het verminderen van cellulitis.

De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing en de aanmaak van collageen en elastinevezels zal worden bevorderd.

Al na 1 bindweefselmassage is het resultaat direct zichtbaar.
Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er 2 á 3 wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie.

Na de bindweefselmassage ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Resultaat:

De huid wordt strakker, gladder en voller;
Fijnere poriën;
Betere huidstructuur;
Minder lijntjes en rimpels;
Strakkere contouren van gezicht;

Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

Menu
error: Content is protected !!