Detox voetenbad
Met een detox voetenbad help je je lichaam om gifstoffen en zuren af te voeren. Het helpt het lichaam met ontslakken en te ontstressen.
Verzuring in het lichaam geeft allerlei klachten. De ophoping van afvalstoffen geeft allerlei ziekten en onstekingsreacties. Zware metalen kunnen middels deze methode ook het lichaam verlaten. De bloedcirculatie doet er ongeveer 20 minuten over om het hele lichaam te doorstromen en daarmee wordt in het half uur het hele lichaam bereikt met deze behandeling.

 

Voordelen detox voetenbad:
Detoxen zorgt voor extra ontgifting van het lichaam en helpt het lichaam, specifiek de organen om afvalstoffen via de klieren in de voeten af te scheiden.

Na een detox voetenbad is er een meetbaar hoger zuurstofgehalte in het bloed. Verder blijkt uit onderzoek dat na een detox voetenbad de lichaamscellen aanzienlijk meer energie bevatten dan voor een voetenbad behandeling.

Een detox voetenbad voert gifstoffen af, zorgt voor ontzuring van de voeten en voorkomt op kortere en langere termijn allerlei ontstekingen en ziekteklachten.

Tijdens de detox voetenbad, kun je heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje.


Niet toegestaan:
Tijdens de zwangerschap
Bij hartklachten of het dragen van een pacemaker

Menu
error: Content is protected !!